Beklenen ayrılık kapıda!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da transfer mesaisine devam ediyor. Renklerine bağladığı yıldız isimlerle taraftarını heyecana boğan sarı-lacivertli ekip, kimsenin beklemediği bir ayrılığa hazırlanıyor.

Beklenen ayrılık kapıda!
06 Ağustos 2023 - 09:26
Geçtiğimiz sezonu 80 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştü.

UEFA Konferans Ligi ile sezonu açan sarı-lacivertli ekip, ilk olarak 2. Ön Eleme turunda Zimbru'yu 5-0 ve 4-0'lık skorlarla geçmişti.

Temsilcimiz 3. Ön Eleme turu ilk maçında Maribor ile 10 Ağustos Perşembe günü Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Beklenen ayrılık

Manchester United, Altay Bayındır'a transfer için resmi teklifte bulundu.

Milli eldiven Altay Bayındır'ın ise bu teklife henüz bir cevap vermediği öğrenildi.

Altay Bayındır'ın sözleşmesinde 6 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Eğer Altay teklifi kabul ederse İngiliz ekibi Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturmadan 6 milyon Euro'yu ödeyip Altay'ı kadrosuna katabilecek.

Manchester United, Altay Bayındır'ı 2. kaleci olarak düşünüyor. Altay'ın Fenerbahçe'de 1. kaleci olarak kalmak istediği ancak Sarı-Lacivertli yönetim kaleci transferi gerçekleştirmesi durumunda Altay'ın Manchester United'ın teklifini kabul etmesinin yüksek bir olasılık olduğu ifade edildi.

Yeni imza atmıştı ama...

Altay Bayındır, geçtiğimiz sezonun ortasında Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in yabancı kaleci transfer etme durumu milli kaleci ile yolların ayrılmasına neden olabilir.

Geçtiğimiz sezon sakatlandığı bölüme kadar toplamda 40 karşılaşmada forma giyen Altay Bayındır kalesinde 45 gol gördü. Tecrübeli eldiven 14 karşılaşmada kalesine gole kapattı.

2 aday var

Yeni sezon öncesi kaleci transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de bir numaralı aday Hırvatistan Milli Takımı'nın file bekçisi Dominik Livakovic...(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum