Buruk'un Paredes aşkı!

8 numara transferinde çok sayıda yıldızla görüşen Galatasaray, hedefini netleştirmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar'da Okan Buruk'un orta saha transferinde öncelik verdiği yıldız oyuncudan gelecek 'Evet' cevabı bekleniyor.

Buruk'un Paredes aşkı!
06 Ağustos 2023 - 09:19
Galatasaray'da gözler orta saha transferine çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, bir an önce Lucas Torreira'nın yanına ideal ismi eklemek istiyor.

Bu süreçte Galatasaray; Fred, Tanguy Ndombele, Saul Niguez, Youssouf Fofana, Ryan Gravenberch gibi birçok önemli yıldızla ilgileniyor olsa da listenin ilk sırasındaki isim belli...

Galatasaray orta saha arayışında rotayı yeniden Leandro Paredes’e çevirdi. Sarı-Kırmızılılar, Mauro Icardi transferi sırasında çok iyi ilişkiler kurulan PSG ile Paredes’in bonservisi konusunda da mutabakat sağladı.

'Evet' demesi bekleniyor

Galatasaray, 29 yaşındaki Arjantinli futbolcunun bonservisini 6 milyon Euro’yu 3 eşit taksitte ödeyerek alacak. Ancak transfere son noktanın konması için tecrübeli orta sahanın Galatasaray’a “Evet” demesi gerekiyor.

Sarı-Kırmızılı kulüp bu transfer sürecini ilk başlattığında yeşil ışık yakan Paredes’in, Avrupa’nın devlerinden teklif beklemesi, operasyonun bir türlü tamamlanmamasına yol açıyor. PSG cephesinde ise Paredes kesinlikle yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor ve oyuncu satış listesinde yer alıyor.

O ikiliyi istiyorlar

Galatasaray cephesinde özellikle Torreira - Paredes ikilisinin orta sahaya ciddi anlamda seviye atlatacağı inancı hakim. Bu nedenle listede yer alan diğer oyuncularla görüşmeler belirli bir seviyeye gelmiş olsa da kulüp hâlâ Paredes’ten gelecek olumlu cevabı bekliyor.

Tarafların önümüzdeki hafta içerisinde bir görüşme daha yapacağı bildirildi. Paredes transferi için seferber olan sadece Galatasaray Yönetimi de değil.

Icardi sonrası işler değişti

Deneyimli futbolcunun hem vatandaşı hem de PSG’den arkadaşı olan Mauro Icardi de ikna turlarını sürdürüyor. Paredes’in, özellikle de Icardi’nin bonservisi alındıktan sonra Galatasaray’a daha sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Eğer anlaşma sağlanırsa, Sarı-Kırmızılılar tecrübeli futbolcuya senelik 2.5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. İlk yıl için verilecek imza parasının da 1.5 milyon Euro civarında olması planlanıyor.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum