Belçika - Fransa muhtemel 11'ler

​​​​​​​UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde Beçika ile Fransa kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Belçika - Fransa muhtemel 11'ler
07 Ekim 2021 - 09:02
Belçika ile Fransa, UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde kozlarını paylaşıyor. Bu dev mücadele saat 21:45'ten itibaren S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Belçika: Courtois, Alderweireld, Boyata, Vertonghen, Meunier, Tielemans, Witsel, Hazard, Bruyne, Eden Hazard, Lukaku

Fransa: Lloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez, Rabiot, Tchouameni, Pogba, Griezmann, Mbappe, Benzema

Favori gösteriliyor ama...

Son turnuvalarda hep favori takımlar arasında gösterilen Belçika'nın durumu kağıt üstünde kalıyor. 2018 Dünya Kupası'nda finale çok yaklaşmalarına karşın EURO2020'de çeyrek finalde elenerek bir kez daha hayal kırıklığı yaşadılar. Ancak 2022 biletini almayı neredeyse garantilediler. Gruptaki son 4 maçı da toplam 17 gol atarak kazandılar.

Eski günlerini arıyor

2018 Dünya Kupası'nı çok da zorlanmadan kazanmayı başaran ve 'rüya takım' ilan edilen Fransa için işler iyi gitmiyor. Önce Türkiye'nin grubunda çok zorlanarak liderliği alan Fransa, turnuvada da son 16 turunda veda ederek herkesi şaşırtmıştı. EURO2020'deki kötü anıları geride bırakmakta zorlanan Deschamps'ın öğrenciler, Dünya Kupası Elemeleri'nde son 3 maçya yalnızca 1 galibiyet aldılar.

Fransa 5-2 önde

Belçika ile Fransa arasında oynanan 10 maçın 3'ü berabere bitti. Fransızlar 5 karşılaşmayı kazanırken Belçika 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum