'Rekabeti öldürüyor'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

'Rekabeti öldürüyor'
06 Ekim 2021 - 21:42
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakem kararları, takımdaki sakatlıklar ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları;

Olan sakatlıkların çokluğu durumu olağanüstü yapıyor. Darbeye ağlı sakatlıklarımızın yüzde 70'ini oluşturduğunu söylemeliyim. Darbeye bağlı sakatlıklara sarı kart verenler nerede? Bu sakatlıkları zemine bağlamak doğru değil. Birçok şeyin birleşmesinden dolayı olabilir. Yalnızca stadın zeminine bağlamamak gerekiyor

Ali Koç'a yanıt

Bir spor kulübünün başkanı bizim algı yarattığımızı söylüyor ama algı yaratmak istesek Sivasspor maçı öncesinde yaratırdık. O gün söylenenleri kınıyorum ve doğru bulmuyorum. Galiba kendileri algı yaratmak istiyor. Ali Koç'la bugün bu konuya girmedik. Hepimizin bir camiayı temsil etme durumu var. Menfaatleri kenarda bırakıp konuşmamız gerektiğini biliyorum. Camiam adına bunun doğru olmadığını buradan da vurgulamak zorundayım. Cevap olarak kendisine söylemek zorundayım.

Az fayda sağlamaya başladı

Çoğunluk rahatsız duyuyorsa, hakem konusunun masaya yatırılıp çözülmesi gerekiyor. Hakemlerimiz, maç anında hataları tespit edemeyebilir. Bu yüzden VAR çıktığında çok sevinmiştim. VAR'ın sorunları çözebileceği ortadayken, VAR her geçen gün daha da az fayda sağlamaya başladı. VAR'daki hakemlerin özerk olması gerekiyor. MHK Başkanı'nın yalnız kaldığını düşünüyorum. Bu zamana kadar bir çözüm olmaması bunu düşündürtüyor. VAR çıkınca ben çok sevinmiştim çünkü hakemler de insan. Birçoğu hatalı maç yönettikten sonra üzülüyor. Her geçen gün VAR, daha az fayda sağlamaya başladı.

Rekabeti öldürüyor

Yabancı sınırının rekabeti öldürdüğünü ve Türk futboluna katkı vereceğini düşünmüyorum.

Larin'in istedikleri yüksek

Larin konusundaki bilgiler doğru. Ücretiyle ilgili konuşuyoruz, bana göre istedikleri yüksek. Kabul ettiği takdirde el ele, kol kola devam edeceğiz. Olmuyorsa yolu açık olsun, Dorukhan'da olduğu gibi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum