"Beni arayacaksınız demiştim"

Juventus’un Brezilyalı sağ beki Dani Alves, eski takımı Barcelona’yı sert bir dille eleştirdi.

"Beni arayacaksınız demiştim"
02 Haziran 2017 - 11:41

Şampiyonlar Ligi finali öncesi İtalyan basınına konuşan Alves, final ve Barça’dan ayrılması ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“SAYGISIZLIK YAPILDI”

Barcelona’dan küskün bir şekilde ayrıldığını belirten Dani Alves, “Gerçek şu ki Barcelona hala benim kanımda. Ancak geçen yaz ben oradan ayrılırken, çok büyük saygısızlık gördüm. Yıllarını bir kulübe vermiş bir futbolcuya bu şekilde davranılmazdı” diye konuştu.

“BENİ ÖZLEYECEKSİNİZ”

Juventus’a gitmeden önce Katalan kulübünün yetkililerine uyarılarda bulunduğunun altını çizen Brezilyalı futbolcu, “Onlara beni çok özleyeceksiniz, çok arayacaksınız demiştim. Belki benden daha yetenekli futbolcular bulabilirler ancak benim kadar sahada kanını akıtan mücadele eden bir oyuncu bulmaları zor” diye konuştu.

GUARDIOLA VE MESSI YORUMU

Eski hocası Pep Guardiola’yı özlediğini belirten Dani Alves, “O gerçek bir futbol dâhisi. Size ne yapmanız gerektiğini hiç şaşmadan söyleyebiliyor. Onunla çalışmak benim için çok önemli bir ayrıcalıktı” dedi. Brezilyalı futbolcu, Messi sorusuna ise “Messi gerçekten çok büyük bir yetenek. Antrenmanlarda ve maçlarda mantığa sığmayacak hareketleri çok kolay bir şekilde yapabiliyor” yorumunda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum