Enes Ünal'a sıcak karşılama

Villarreal'in daha önce Bursaspor forması da giyen Kongolu futbolcusu Cedric Bakambu, yıldız futbolcunun La Liga ekibine transferini sosyal medyadan, "Evde bir başka timsah daha. Hoşgeldin Enes Ünal" paylaşımıyla kutladı.

Enes Ünal'a sıcak karşılama
02 Haziran 2017 - 11:33 - Güncelleme: 02 Haziran 2017 - 11:53

Bursaspor altyapısından yetişen ve müthiş bir çıkış yakalayarak bu sezon Villiarreal'e transfer olan milli futbolcu Enes Ünal, İspanya'da La Liga ekibinde eski Bursasporlu Cedric Bakambu tarafından sosyal medyada sıcak şekilde karşılandı.

Bursaspor'dan İngiliz devi Manchester City'ye transfer olan ve Premier Lig ekibinden sezon başında Hollanda takımlarından Twente'ye kiralık olarak giden 20 yaşındaki futbolcu burada mükemmel bir sezon geçirdi. BBu sezon Twente'nin en önemli oyuncusu olan Enes Ünal için, sezon biter bitmez talipler Manchester City'nin kapısını çalmıştı.

BONSERVİSİ 15 MİLYON EURO

Taliplerin yarışı sonunda, 15 milyon Euro bonservis bedeli veren İspanyol ekibi Villarreal, Enes Ünal'la 5 yıllık sözleşme imzalayarak mutlu sona ulaştı.

La Liga ekibinde Enes Ünal'ı sosyal medyadan karşılayan ilk isim 2 yıldır Villarreal'de oynayan ve daha önce iki sezon Bursaspor forması giyen Cedric Bakambu oldu.

Resmi sosyal medya hesabından Enes Ünal'a "Evde bir başka Timsah. Hoşgeldin" yazarak takipçileri ile paylaşım yapan Bakambu'ya genç futbolcu da teşekkür ederek karşılık verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum