Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar

Galatasaray’ın eski başkanı Faruk Süren, kulübün bugün yapılan divan kurulu toplantısında Dursun Özbek yönetimini eleştirdi ve kendisini itibarsızlaştırma çabaları içinde olduklarını ifade ederek sert eleştirilerde bulundu.

Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar
14 Haziran 2017 - 13:03

Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, bugün yapılan divan kurulu toplantısına damgasını vurdu. Süren, divan kurulunda kendisiyle ilgili gazetelerde yapılan haberlerin, yönetim tarafından kasıtlı olarak servis edildiğini iddia etti.

“KULÜPTEN SERVİS EDİLMİŞ BİR HABER”

Faruk Süren, “Yıllarca hizmet ettiğim bunun içinde 5,5 başkanlık makamına layık görüldüm. Bu makama böyle bir mektup yazmak istemezdim. Çok ağrıma gitti. 9 Haziran günü Sabah gazetesinde, ‘Loca’nın keyfini Süren başkan’ diye ifade etmişler. Ünal Aysal başkan zamanında localar ve koltuklar, 3 yıllık sezon için satışa, kullanıma konu. 3104 numaralı locada 4 tane koltuğum var. Yazı ne diyor? İlk önce şahsıma almışım sonra şirkete devretmişim. Böyle bir şey söz konusu değil. Üç sene locayı kullanmışım ve parasını ödememişim. Ben locayı kullanmadım. Loca kullanmakla ilgili bana bir evrak gelmedi. Gitmek istediğim maçların bedelini ödedim. Eğer bir evrak varsa o ölmüş, zamanı geçmiş bir evraktır. Hiçbir tebligat gelmemiştir. Böyle bir kaydın olduğunu da zannetmiyorum. Böyle bir haber, haberden başka bir şey servis edildi. Bu ancak kulüpten servis edilebilir” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY ETİĞİNE YAKIŞMAZ”

Bu durumun maksadının açık olduğunu belirten eski başkan Süren, “Maksadı da açıktır; itibarsızlaştırma. Niçin itibarsızlaştırma, yönetimin yaptığı yanlış uygulamaları tenkit ettiğim için. Bu çabalar beyhudedir. Bu evrak geçersizdir. Kaldı ki, divan başkanının söylediği gibi, Galatasaray etiğine yakışmaz. İnsan bir telefon açıp, ‘başkanım böyle bir şey var’ denmedi. Doğrudan bir servis. Bunu yapmış olmanın ayıbı ortadadır. Bu artık geriye dönülmez. Sadece yönetime bırakılmayacak sorunları var. Galatasaray’ın, toplumun bunu halletmesi lazım. Elimizdeki imkanlar gidiyor. Dolayısıyla buna bir çözüm üretmek gerek. Sayın başkan ve yönetimi eski başkanı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Başka bir durum yok” ifadelerine yer verdi. 

“İRTİFA KAYBEDİYORUZ”

“Başkana çok önemli bir teveccüh gösterildi” diyen Süren, “Emlak Konut doğru adrestir. Fakat uygulama durumu yanlıştır. Riva için gelecek azami para 100 milyon dolar. İhalesi olacak ve ne olacağını göreceğiz. Diyelim ki yanıldım, 120 milyon dolar. Florya’dan da gelsin 200 etsin. Bu para ne zaman gelecek? Üç sene içinde gelecek. Yine borçlanacağız. Bu sorunla ilgilenmektense itibarsızlaştırmayla uğraşıyoruz. Yönetimimiz zaten biliyor ama sizinle paylaşmıyor. Hepimizin uymak istediği bir çözüm bulmak gerek. Bunu tartışmak gerekirken, itibarsızlaştırma politikası yapılıyor. Galatasaray irtifa kaybediyor. Mahiyetinde çalışanlara bunu söylesinler. Kullanılmayan evrakları getirip ani sevinç yapmasınlar. Bu politikalardan vazgeçsinler. Sığ ve ilkel bir yönetimle itibarsızlaştırma çabası yapılmıştır. Teessüflerimi paylaşıyorum” cümlelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum