Yılmaz Vural şoku

Göztepe yönetiminin, tecrübeli teknik adamla anlaşamadığı ve farklı isimlere yöneldiği öne sürüldü. Vural’ın yerine adaylar ise Hamza Hamzaoğlu ve İbrahim Üzülmez.

Yılmaz Vural şoku
14 Haziran 2017 - 14:37

TFF 1. Lig’de normal sezonun son 9 haftasında başına geçtiği Göztepe’yi önce play-off’a taşıyan, ardından da finalde Eskişehirspor’u penaltılarla geçerek Süper Lig’e çıkaran teknik direktör Yılmaz Vural’la anlaşma yapılmadığı öne sürüldü.

DHA’nın haberine göre, Süper Lig’de sezona Yılmaz Vural’la başlamayı düşünmeyen Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil tecrübeli teknik adamın yerine farklı isimlere yöneldi. Vural’ın yerine adı geçen teknik direktör adayları ise geçen hafta Osmanlıspor’dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu ve Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcı antrenörlüğü için anılan İbrahim Üzülmez oldu.

VURAL ÇOK RAHATSIZ

Çeşme Alaçatı’da tatil yapan ve yaklaşık bir haftadır Göztepe yönetiminden haber bekleyen Yılmaz Vural’ın bu durumdan çok rahatsız olduğu belirtildi.

Yılmaz Vural'ın son gelişmeler üzerine yakın çevresine, "Ben bu takımı şampiyon yaptım. Ancak çok bekletildim. Benim durumum henüz netleşmeden başka çalıştırıcılarla görüşmek doğru değil. Bu şartlarda Göztepe defterini kapattım” diyerek yakındığı kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum