''Beni neden transfer etsinler?''

Yeni Malatyaspor'un Hibernian'dan kiraladığı İskoç oyuncu Mallan, verdiği röportajında transfer sürecinde yaşadığı şaşkınlığı anlattı.

''Beni neden transfer etsinler?''
09 Şubat 2021 - 14:10
Yeni Malatyaspor'un İskoçya temsilcisi Hibernian'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Stevie Mallan, Capital City Press'ten Alan Temple'a verdiği röportajında ilginç açıklamalarda bulundu. 

Mallan, Yeni Malatyaspor'un kendisini transfer etmek istemesine çok şaşırdığını söylerken, Türkiye'deki standartların çok iyi olduğunu dile getirdi. Mallan, ilk antrenmanında Hamza Hamzaoğlu ile arasındaki diyaloğu da anlatırken ''İlk antrenmanıma çıktım. Teknik direktör geldi, beni gösterip 'Kim bu çocuk?' dedi. Bu da üzerimde bir baskı yarattı'' dedi.

''Beni neden transfer etsinler?''

Transfer sürecine değinen İskoç oyuncu ''Kendi kendime düşündüm, beni neden istesinler? Hibernian’da bile kadroya giremiyordum. Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı şansım ne olabilirdi?'' ifadeleirni kullandı.

Transfer kararını zorlanmadan aldığını da belirten Mallan ''’Transfer olmak benim için zor bir karar değildi. Bu transferin tek zor yanı eşimden ayrılmam. O İskoçya'da kaldı. Hem işe gidip gelmek hem de iki köpeğimize bakmak zorunda'' dedi.

Son olarak Süper Lig’i değerlendiren orta saha oyuncusu ''Süper Lig'de ilk maçıma çıktım. Ligdeki standartları muhteşem. Böyle olması beni çok rahatlattı'' dedi.

Yeni Malatyaspor, Mallan’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum