''VAR geldikten sonra Kadıköy'de kaybetmiyoruz''

Galatasaray'da yeni transferler için düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Cengiz, yine dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

''VAR geldikten sonra Kadıköy'de kaybetmiyoruz''
09 Şubat 2021 - 16:00 - Güncelleme: 09 Şubat 2021 - 16:04
Galatasaray'da devre arasında transfer edilen Mohamed, Yedlin, Fernandes, Onyekuru ve Halil Dervişoğlu için bir imza töreni düzenlendi.

Toplantıda konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni transferlerden Mostafa Mohamed daha önce Fenerbahçe'den de teklif aldığını söylerken ''Geçen sezon Fenerbahçe'den bana teklif geldi ama Galatasaray'da olduğum için mutluyum. Galatasaray benim ikinci ailem. İlk geldiğim günden bu yana güzel duygular yaşattığım için mutluyum. İlk golü attığım zaman taraftarımızın neler hissettiğini gördüm'' ifadelerini kullandı.

Yeni isimlerden Gedson Fernandes de kısa bir açıklama yaparken ''Galatasaray gibi büyük bir camiada forma giyeceğim için çok mutluyum. Daha önce de Galatasaray'a karşı maç oynadım, inanılmaz bir taraftar var. Pandemi inşallah kısa sürede sona erer ve ben de büyük Galatasaray taraftarının önünde oynama onuruna erişirim'' dedi.

Bir kez daha Galatasaray'a gelen Onyekuru yaptığı kısa açıklamada ''Tekrardan evime dönmek inanılmaz bir duygu, taraftarımız da beni inanılmaz destekledi. Ne zaman Galatasaray'a dönsem kendimi çok mutlu hissediyorum. İnşallah daha önce de yaşadığımız gibi bir şampiyonluk daha yaşarız'' ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz'den derbi ve transfer açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de toplantı sırasında derbi ve yaşananlarla ilgili konuşurken ''Allah utandırmasın, nokta transferler, fırsat transferler... Limitler için de kalarak yaptığımız, hiçbiriyle çifte sözleşme yapmadan yaptığımız transferler. Bu futbolcular Galatasaray'ı seçtiler. Birçok teklif vardı ancak bu futbolcular dünyanın en büyük camialarından biri olan Galatasaray'ı seçti'' dedi.

Derbiye değinen Cengiz, ''Ben de şaşırdım! Fenerbahçe bizim yazımızı kışa çevirmeye çalıştı. Mağlup olmak da bir onurdur, mağlubiyeti kabul etmek de onurlu bir davranıştır. Biz Kadıköy'de 21 yıl kazanamadık, VAR geldiğinden bu yana da yenilmiyoruz. Fenerbahçe bize yenildiği için algıyı değiştirmeye çalışması bizi yine yüceltir. Fenerbahçe camiasına asla laf söylemem fakat yönetimlerinin bu tavırlarını tasvip etmiyorum. Hadi kabul ediyorum, kale arkasındaki görüntüye göre golü verdi. Sen bizim penaltımızı vermedin, kırmızı kartı vermedin, bir daha kırmızı kartı vermedin. 4  tane sonuca etki eden karar var bizim aleyhimize'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum