Beşiktaş 4 isme kapıyı gösterdi

Transfer çalışmalarına hızla devam eden Beşiktaş yönetimi, aynı zamanda kadrodaki yabancı sayısını azaltıp, kasasını doldurmak istiyor.

Beşiktaş 4 isme kapıyı gösterdi
22 Ağustos 2017 - 13:06

Kadrosunda 17 tane yabancı oyuncu bulunan siyah beyazlı kulübün, 8 Eylül’e kadar en az 4 isimle yollarını ayırması bekleniyor. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’ten bu sezon hazırlık kamplarında ve oynanan maçlarda performansını beğenmediği isimleri söylemesini istedi.

Güneş’in vereceği raporun ardından siyah beyazlı kulüp oyuncuları satılık veya kiralık olarak takımdan gönderecek. Öncelikle Boyko, Milosevic, Franco ve Aras’tan kendilerine kulüp bulmalarını isteyen yönetim, henüz beklediği teklifi alamadı. Mustafa Pektemek, Beck ve Mitrovic’te kulüpten ayrılması beklenen futbolcular arasında.

Dinamo Kiev’li stoper ile yakından ilgilenen siyah beyazlı kulüp, gözden çıkardığı oyunculardan elde edeceği transfer geliri ile Hırvat stoperin transferini bitirmek istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Hırvat stoperin transferinin Ocak ayına uzamasını istemediğini, kazanılacak gelir ile Vida’yı transfer dönemi bitmeden takımda görmek istediğini yönetime bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum