Nuri Şahin eski günlerine dönüyor!

B. Dortmund'un deneyimli oyuncusu Nuri Şahin, sakatlıkları geride bıraktı. Türk Milli Takımı'nda kadroya giremeyen Nuri Şahin, Dortmund'da eski başarılı günlerine geri dönüyor. Nuri, Wolfsburg'u 3-0 yendikleri karşılaşmada sahanın yıldızlarından birisi oldu.

Nuri Şahin eski günlerine dönüyor!
22 Ağustos 2017 - 13:05 - Güncelleme: 22 Ağustos 2017 - 13:55

B. Dortmund'un deneyimli oyuncusu Nuri Şahin, sakatlıkları geride bıraktı. Türk Milli Takımı'nda kadroya giremeyen Nuri Şahin, Dortmund'da eski başarılı günlerine geri dönüyor. Wolfsburg'u 3-0 yendikleri karşılaşmada sahanın yıldızlarından birisi oldu.

Emre Mor kadroya alınmadı

Türkiye A Milli Takımı'nda yeteri kadar forma şansı bulamayan Nuri Şahin, B.Dortmund forması ile harikalar yaratıyor. Emre Mor'un kadroya alınmadığı B. Dortmund'un Wolfsburg maçında performansı ile göz doldurdu. Deneyimli orta saha oyuncusunun milli takımda formaya kavuşmayı dört gözle bekliyor.

Sakatlıkları geride bıraktı

Bir dönem Real Madrid ve Liverpool'da da forma giyen Nuri Şahin, sakatlıkları geride bırakmayı başardı. Sakatlık sorunu nedeniyle Real Madrid ve Liverpool kariyerleri erken noktalanmıştı. Ancak yeniden form tutan Şahin, formasını kaptırmama konusunda kararlı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum