Beşiktaş'a Abouakar'da beklenmedik engel

Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar'ı gelecek sezon da takımda tutmak isteyen Beşiktaş'a beklenmedik bir engel çıktı.

Beşiktaş'a Abouakar'da beklenmedik engel
03 Haziran 2017 - 11:12

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş'ta takımın önemli golcülerinden Vincent Aboubakar'ın takımdan kalması için Porto ile yapılan görüşmelerde pürüz çıktı. 

SADECE %40'I PORTO'DA

Fanatik'in haberine göre Porto yetkilileriyle görüşen Beşiktaşlı yöneticiler, Kamerunlu forveti kadroda tutmak istediklerini ve 10 milyon euro olan serbest kalma bedelinde indirim talep ettiklerini bildirdiler. Ancak Portekiz ekibi tarafından oyuncunun bonservisinin sadece %40'ına sahip olunduğu geri kalan kısmının da eski kulübü Lorient'te olduğu belirtildi. Bu durumun da Porto'nun indirim yapmasına engel olduğu aktarıldı. 

ÜST ÜSTE İKİ SEZON KİRALANAMAZ

Ayrıca 2014'te Vincent Aboubakar'ı Fransız ekibinden 4 milyon euro'ya kadrosuna dahil eden Porto'nun oyuncunun iki sezon üst üste kiralanamayacağıyla ilgili bir maddeyi de imzaladığı belirtildi. Bu bağlamda Portekiz ekibi kendi payında indirime gitmezse Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti bir sezon daha kiralama şansı da olmayacak. Sonuç olarak yaşananların ardından görüşmelerin tıkandığı bildirildi.

ORMAN, TUTMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Aboubakar'ı takımda tutmak istediklerini belirten Orman, "Kendisi ilginç bir oyuncu. Bazen ona kızdım ama takımda tutmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

18 GOL KATKISI VERDİ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 37 maça çıkan 25 yaşındaki forvet, 18 gol atarken 5 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum