Galatasaray'da yeniden Campbell sesleri

Leipzig’e giden Bruma’nın boşluğunu doldurmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar, Joel Campbell için girişimlere başladı. Daha önce de ilgilendikleri Kosta Rikalı oyuncu için kulübü Arsenal’e 3 milyon euro teklif sunulacak.

Galatasaray'da yeniden Campbell sesleri
03 Haziran 2017 - 11:08 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 11:22

Galatasaray’ın daha önce birçok kez gündemine gelen Joel Campbell için yeniden düğmeye basıldı. Sezonu Sporting Lizbon'da kiralık geçiren Kosta Rikalı oyuncuyla önümüzdeki hafta masaya oturmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar bu kez mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. 

Arsenal 1 yıllık anlaşmasının kalan 24 yaşındaki futbolcunun bu durumu Galatasaray’ın elini güçlendiriyor. Takvim’in haberine göre, bu kozu kullanmak isteyen Galatasaray’ın İngiliz kulübüne 3 milyon euroluk bir teklif sunacağı Arsenal'in de bu rakamı kabul edebileceği gelen haberler arasında. 

SOL AYAĞI ÇOK ETKİLİ 

Podolski'nin transferi zamanında Arsenal ile yakın ilişki kuran sarı-kırmızılılar, Campbell'ı tahmin edilenin altında bir maliyetle bitirmeyi düşünüyor. Villarreal, Olympiakos ve Betis'te kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcu bu sezon Sporting Lizbon'da 18 maçta 3 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu. Sol ayağını çok etkili kullanan Kosta Rikalı yıldız sürati ve fiziğiyle de Galatasaray'a güç katabilecek bir isim olduğu iddia ediliyor. 

.


YORUMLAR

  • 0 Yorum