Beşiktaş'a Kayseri'de şok sonuç!
Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'a 3-1 mağlup olurken Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük bir fırsat tepti. Kayserispor ise küme düşme hattından uzaklaştı.

Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş, Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Kayserispor, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı ve küme düşme hattından çıktı. Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Beşiktaş ise bu mağlubiyetle 2 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı.
Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 51 ve 83. dakikalarda Hasan Hüseyin Acar, 86. dakikada Artem Kravets atarken Beşiktaş'ın tek golü 74. dakikada Atiba Hutchinson'dan geldi.
Beşiktaş, gelecek hafta sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Kayserispor ise Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak.
''Türkiye tarih yazmamızı bekliyor!''
Maçın hemen ardından konuşan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, ''İnananların, pes etmeyenlerin takımı olduğumuz gösterdik. İlk günden beri hep söyledik. En iyi oynayan 3-4 takımdan biriyiz. Oyuncularımızın hepsi inançlı, bu ligde kalmaya kararlı. Tüm Türkiye bizimle, mucizeyi gerçekleştirmemizi bekliyor'' sözlerini kullandı.
????Maç sona erdi! Kayserispor 3-1 Beşiktaş
— Futboo (@FutbooCom) July 6, 2020
⚽️51' Hasan Hüseyin Acar
⚽️74' Atiba Hutchinson
⚽️83' Hasan Hüseyin Acar
⚽️86' Artem Kravets
????Kayserispor, üst üste 3. galibiyetini alarak 14. sıraya çıktı! Beşiktaş ise 2 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı. pic.twitter.com/fkVgV6aA0R
YORUMLAR