Beşiktaş - Ajax muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki beşinci maçında Ajax ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Ajax muhtemel 11'ler
24 Kasım 2021 - 00:53 - Güncelleme: 24 Kasım 2021 - 01:23
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının dördüncü maçında Beşiktaş ile Ajax karşı karşıya gelecek. 

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmayı Boşnak hakem Irfan Pejito yönetecek. Mücadele saat 20:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, Umut, Ghezzal, Can, Pjanic, Salih, Larin, Kenan

Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Klaassen, Gravenberch, Antony, Berghuis, Tadic, Haller

Eksikler

Beşiktaş: Josef, N'Sakala

Ajax: Kudus, Klaiber, Stekelenburg, Alvarez

Henüz puanı yok

Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu iyi oyunlara rağmen puan alamayan Beşiktaş, bu kez Portekiz'de siftah yapmayı hedefleyecek. İlk maçta Dortmund karşısında ilk 15 dakika baslı bir takım görüntüsü çizseler de sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadılar.

İkinci mücadelede ise sakatlıkların normalden çok daha fazla olması sebebiyle Ajax galibiyeti kimse şaşırtmadı. Ancak Vodafone Park'ta oynanan Sporting karşılaşması, tartışmalara sebep oldu. Sporting'in duran toplardan bulduğu goller ve siyah-beyazlıların dağınık görüntüsü, taraftarlar için sürpriz oldu.

Portekiz'de oynanan mücadele de ev sahibi ekibin 4-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı ve Beşiktaş, ilk 4 maçta grupta puan alamayan tek takım oldu. Süper Lig'de zirvenin 13 puan gerisinde kalan siyah-beyazlılar, Avrupa'da moral depolamaya çalışacak.

Tur bileti cebinde

İlk 4maçı kayıpsız geçen Ajax, topladığı 12 puanla Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmayı garantiledi. Son iki karşılaşmayı zirvedeki yerini korumak için çıkacak olan Hollanda ekibi, ligde de 30 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Ajax 5 maçı da kazandı

Beşiktaş ile Ajax, Avrupa kupaları tarihinde 6.  kez karşılaşacak. Hollanda ekibi, daha önce oynanan maçları 2-0, 1-2, 2-1, 4-0 ve 2-0 kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum