Beşiktaş Ankara'da şok yaşadı

Lige verilen milli aradan sonra Ankara’da Gençlerbirliği karşısına çıkan Beşiktaş ummadığı bir sonuçla İstanbul’a eli boş dönüyor. Siyah-beyazlılar Muric ve Scekic’in gollerine Cenk Tosun ile cevap verse de 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. İki dakika oyunda kalan Babel kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Beşiktaş Ankara'da şok yaşadı
13 Ekim 2017 - 21:51

Süper Lig'in 8. haftasında siyah-beyazlı takım Gençlerbirliği deplasmanında 2-1 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ilk etkili atağı Gençlerbirliği'nden geldi. 3. dakikada Zeki Yavru'nun ceza sahası dışından şutunu Fabri'nin kontrol etti.

Gençlerbirliği 16. dakikada gole kavuştu. Ahmet İlhan'ın kaleye şutunda Muric çizgide dokundu ve Başkent ekibi 1-0 öne geçti. 

Bu golden hemen sonra beraberlik için yüklenen Beşiktaş'ta sağ kanatta topla buluşan Lens'in şutu, direğin yanından dışarı çıktı.

İlk yarı kırmızı-siyahlı takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Beşiktaş ikinci devreye oyuncu değişikliği ile başladı. Lens ve Negredo çıkarken Quaresma ve Babel oyuna dahil oldu.

Bu yarıda ilk tehlikeli atak Beşiktaş'tan geldi. Ryan Babel'in ortasında Quaresma'nın volesi auta gitti.


BABEL 2 DAKİKA KALABİLDİ

Siyah-beyazlılarda ikinci yarıda oyana dahil olan Babel, iki dakika sonra Ahmet İlhan'a yapmış olduğu hareketten sonra direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

70. dakikada Oğuzhan'ın sert ve yerden şutunda top defansa da çarparak direğin dibinden dışarı çıktı.

73’te ev sahibi ekip ikinci golünü buldu. Tosic'in hatalı pasında Gençlerbirliği kontratağa çıktı. Scekic'in Rantie'ye aktardığı topta Pepe araya girse de Scekic'in önünde kalan top Beşiktaş ağlarına gitti: 2-0.

Quaresma'ın 19. dakikada sağ kanattan yaptığı ortaya Hopf kalesinden çıkarak almak istedi. Avncak boşta kalan topa Caner vurdu defans topu çizgiden çıkardı.

86’da topla buluşan Quaresma ceza sahası içine girdi ve yerde kaldı. Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. Takımın golcüsü Cenk Tosun skoru 2-1'e taşıdı ancak bu gol Beşiktaş’a puan getirmeye yetmedi ve Gençlerbirliği sahadan 2-1 galip ayrıldı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum