Van Persie ifade verdi

Van Persie ifade verdi
13 Ekim 2017 - 12:38

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie, geçen sezon oynanan Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Beşiktaş maçında dil çıkardığı ve elini şortunun içine soktuğu gerekçesiyle ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ soruşturması kapsamında Cumhuriyet Savcısı’na ifade vererek suçlamaları kabul etmedi ve hakaret amaçlı yapmadığını söyledi.

Robin Van Persie hakkında Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe karşılaşmasında dil çıkarıp, elini şortunun içine soktuğu için ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçlamasıyla soruşturma açıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı’na ifade veren Hollandalı yıldız suçlamaları kabul etmeyerek hakaret amaçlı yapmadığını ifadesinde belirtti.

“AMACIM HAKARET DEĞİLDİ”

Türkiye Kupası son 16 turunda Vodafone Park’taki derbinin ilk dakikalarında Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ile tartışan Van Persie, siyah-beyazlı tribünlere dönerek dil çıkarmış daha sonra elini şortunun içine sokmuştu. 

Tribünlerden tepki çeken hareketin sonucunda Hollandalı oyuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açıldı. 

Persie, Basın suçları savcısı Asım Ekren’in ‘sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun’ gerekçesiyle resen başlattığı soruşturma kapsamında ifadesini bugün verdi. 

Hürriyet’in haberine göre, van Persie’nin ifadesinde hakaret etmek amaçlı o hareketleri yapmadığını söyleyerek suçlamaları kabul etmediği bildirildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum