Beşiktaş - Antalyaspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun ikinci haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Antalyaspor muhtemel 11'ler
19 Eylül 2020 - 01:55 - Güncelleme: 19 Eylül 2020 - 20:14
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ikinci haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Welinton, N'Sakala, Atiba, Boyd, Dorukhan, Mensah, Hasic, Larin

Alanyaspor: Boffin, Eren Albayrak, Kudriashov, Veysel Sarı, Nazım Sangare, Hakan Özmert, Fredy, Bünyamin Balcı, Amilton, Doğukan Sinik, Jahovic

Eksikler

Beşiktaş: Nkoudou

Antalyaspor: Serdar Gürler

Takımların son durumu

Antalyaspor, İstanbul'a gelmeden önce ciddi zorluklar yaşadı. İlk yapılan koronavirüs testleri sonucunda çok sayıda pozitif vakaya raslandığı açıklandı. Ancak test kitlerinin hatalı olduğu ve 2 kişinin pozitif olduğu anlaşıldı. Geç saatte yolculuk yapmak zorunda kalan Akdeniz ekibinin, Beşiktaş karşısında ne kadar hazır olabileceği bilinmiyor. Antalyaspor, ilk hafta ise konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 2 golle geçmişti.

Doğru oyun ve 3 puanlı başlangıç

Transfer döneminde ağır yaralar alan ve birçok pozisyon için hala oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, ligin ilk haftasında Sergen Yalçın'ın kurduğu doğru planla Trabzon deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Peki Anadolu takımlarıyla oynanan maçlar için nasıl bir plan hazırlandı? Bu maç birçok şeyi açığa çıkaracak.

Beşiktaş 6-3 önde

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 6 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Antalyaspor ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum