Denizlispor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun ikinci haftasında Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Denizlispor - Trabzonspor muhtemel 11'ler
19 Eylül 2020 - 01:20 - Güncelleme: 19 Eylül 2020 - 17:31
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ikinci haftasında Denizlispor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Sacko, Murawski, Bakalorz, Sagal, Aissati, Rodallega

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Campi, Hüseyin, Abdurrahim, Abdülkadir Parmak, Guilherme, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Afobe, Plaza

Eksikler

Trabzonspor: Flavio, Tröndsen, Pereira, Marlon, Josseini, Yusuf Sarı, Kamil Ahmet, Ekuban

Takımların son durumu

Geçen sezonu düşme hattının yalnızca 3 puan üstünde tamalayan Denizlispor, yeni sezonun ilk haftasında ağır bir yenilgi aldı. Ege ekibi, Göztepe'ye deplasmanda 5-1 mağlup olurken savunmada yeterli kaliteye ulaşamadığı görüldü. 

Sörloth, Novak ve Sosa aranıyor

Geçen sezon şampiyonluğu kaçıran Trabzonspor, yaz transfer döneminde önemli yaralar aldı. Sosa ve Novak'ın ardından Sörloth'u da kaybeden bordo-mavililer, sakatların da buna eklenmesiyle kadro kurmakta fazlasıyla güçlük çekiyor. Ancak şampiyonluk yarışında iddialı olacağını göstermek istiyorlarsa puan toplamaya başlamak zorundalar.

Trabzonspor 5-4 önde

Trabzonspor ile Denizlispor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 5 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Denizlispor ise 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum