Beşiktaş attıkça, sürpriz ödül yağacak

Şenol Güneş önderliğinde yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Beşiktaş, Fatih Karagümrük deplasmanında atacağı her golle taraftarına sürpriz ödüller kazandırabilir.

Beşiktaş attıkça, sürpriz ödül yağacak
25 Temmuz 2023 - 14:17 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 - 12:17
Şenol Güneş önderliğinde yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşmaya hazırlanırken, siyah-beyazlılar için Avrupa'da dikkat çekici bir etkinlik oluşturuldu.

iddaa, Beşiktaş'ı deplasmandaki bu maçta favori olarak gösterirken, Avrupalı bir bahis şirketi Beşiktaş'ın her golüne ekstra ödeme yapılacağını açıkladı. Böylece Beşiktaş taraftarları takımlarının her golünde ekstra kazanma şansı yakalayacak. Aynı zamanda iddaa Beşiktaş'a 1,81'lik oran açarken, Fatih Karagümrük'ün oranını 2,95 olarak belirledi. 

Şenol Güneş'in tecrübesi

Beşiktaş taraftarının bu sezon en çok güvendiği isimlerin başında teknik direktör Şenol Güneş geliyor. Tecrübesiyle ve oyuncularından maksimum verimi almasıyla tanınan Şenol Güneş'in ise en büyük kozu golcü oyuncu Vincent Aboubakar olacak. Geçtiğimiz sezonun devre arasında gelip takıma büyük katkı sağlayan Aboubakar, taraftarın da en güvendiği isim konumunda...
Beşiktaş'ın maçı ne zaman

Beşiktaş, Süper Lig'in 1. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Karşılaşma 14 Ağustos Pazartesi akşamı oynanacak. Fatih Karagümrük ile Beşiktaş arasındaki mücadele 21:00'de başlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum