İsmail Kartal, kaleci transferini resmen açıkladı!

UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Zimbru maçı öncesinde basının karşısına geçen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, kaleci transferini resmen açıkladı!
25 Temmuz 2023 - 15:49 - Güncelleme: 25 Temmuz 2023 - 15:51
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacakları Zimbru maçına ilişkin Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın açıklamaları:

"%100 hazır değiliz"

"İlk resmi maçımıza çıkacağız. Fizik ve oyun felsefesi olarak %100 hazır değiliz. %50-60 civarında hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Milli Takım nedeniyle geç dönenler var, sakat olanlar var. Fizik olarak herkesi aynı seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Sezon başı olduğu için işimiz kolay değil."

"Bıraktığımız sistemi devam ettireceğiz"

"Geçen sene farklı bir oyun sistemi vardı. Bizim oyun sistemimiz farklı. Bıraktığımız oyun sistemini devam ettireceğiz. Antrenmanlarda zorluklar yaşayabiliyoruz. Geçmişte beraber çalıştığımız oyuncular ne istediğimizi biliyor. Yeni arkadaşlara da çok net istediğimi anlattım. Onlar da bunu yavaş yavaş anlamaya başladı. Oyun felsefemizle ilgili inşallah güzel sinyaller veririz ve lige iyi başlarız."

"Yapabileceğimiz transferler var"

"Yaptığımız ve yapabileceğimiz transferler var. Başkanımız ve yöneticilerimiz sıkı bir şekilde görüşmeleri sürdürüyorlar. Aramızda geç gelen ve kadroya alamadığımız oyuncular var. Kadroya olmayabilirler ama en kısa sürede takıma kazandıracağız."

"Kaleci alacağız"

"Kaleci için başkanımızla konuştuk. Başkanımız bu konuyu yürütüyor. Kaleci alacağız. Birkaç transfer yakında bitebilir. Çok önemli oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunların başında da kaleci var."

"2-3 oyuncumuza teklifler var"

"Bütün kupalara talibiz. 2-3 oyuncumuza teklifler var."

"Yabancı konusunda herkes şikayetçi"

"Yabancı konusunu konuşmaya kalkarsak, saatler sürebilir. Herkes şikayetçi. Burada bir ortak yol bulunması lazım. Başkanlar, teknik direktörler ve TFF bir toplantı yapmalı. Sadece başkanların alacağı bir karar değil. Teknik direktörler de bu işin içinde olmalı."

Cengiz Ünder açıklaması!

"Cengiz Ünder üzerinden gitmeyelim. Cengiz gibi, Avrupa'nın önemli kulüplerinden oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor."

(Sporx)

YORUMLAR

  • 0 Yorum