Beşiktaş - F. Karagümrük muhtemel 11'ler:

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos ile çıkacağı ilk maçla ilgili yaşanan son gelişmeler.

Beşiktaş - F. Karagümrük muhtemel 11'ler:
13 Ocak 2024 - 00:55
Trendyol Süper Lig, erteleme maçlarının ardından ligin ikinci yarısıyla devam ediyor. Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor.

13 Ocak Cumartesi günü, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüyle ilk kez sahaya çıkacağı kritik mücadeleyi Mete Güzenge yönetecek.

Beşiktaş - Fatih Karagümrük muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha, Zaynutdinov, Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Amir Hadziahmetovic, Demir Ege, Rashica, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

Fatih Karagümrük: Emre, Salih, Veseli, Dresevic, Levent, Rohden, Paoletti, Can, Eysseric, Güven, Lasagna

Fernando Santos ilk kez sahaya çıkıyor

Beşiktaş'ta göreve getirilen Portekizli teknik adam Fernando Santos, yarın ilk kez siyah-beyazlı takımın başında sahaya çıkacak.

Tüpraş Stadı'nda Beşiktaş taraftarlarının karşısında yeni görevine başlayacak olan Santos, siyah-beyazlı takımda bu sezon Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe'den sonra kulübede görev alan 5. teknik adam olacak.

Santos'la beraber, siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jonas Svensson da görev verilmesi halinde ilk kez Beşiktaş formasıyla sahada yer alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum