Gaziantep FK - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanına konuk oluyor. İşte liderlik yarışını yakından ilgilendiren maçla ilgili yaşanan son gelişmeler ve takımların muhtemel kadroları.

Gaziantep FK - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
14 Ocak 2024 - 00:47
Trendyol Süper Lig, erteleme maçlarının ardından ligin ikinci yarısıyla devam ediyor. Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor.

14 Ocak Pazar günü, Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Süper Lig'de liderlik yarışı için oldukça kritik olan mücadeleyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Gaziantep FK - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Gaziantep FK: Nita, M'Bakata, Arda Kızıldağ, N'Koulou, Ertuğrul, Morais, Ogün, Jevtovic, Mustafa, Maxim, Dragus

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Cengiz Ünder, Tadic, Szymanski, Dzeko

Gaziantep, son 7 maçta 1 kez kazanabildi

Süper Lig'de hafta içi oynanan erteleme maçında konuk olduğu Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Gaziantep FK, son 7 karşılaşmasında sadece 1 galibiyet alabildi.

Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'ne (0-1) mağlup olan kırmızı-siyahlı ekip, bu karşılaşmadan sonra oynadığı Kasımpaşa (2-4) ve Trabzonspor (1-3) maçlarını da kaybetti. Adana Demirspor (2-2) ve Pendikspor ile (2-2) ile berabere kalan Gaziantep temsilcisi Fatih Karagümrük'ü (3-0) ise mağlup etmeyi başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum