Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı solladı

Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, forma satışında 400 bin bandına yaklaşarak rakiplerini geride bıraktı. Yeni sezon formalarının da 13 Temmuz’da 169 liradan satışa çıkacağı açıklandı.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı solladı
19 Haziran 2017 - 14:38

Süper Lig’de arka arkaya iki sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş’ın bu yıl forma satışında ezeli rakiplerini geride bıraktığı açıklandı.

Beşiktaş Kulübü’nün resmi ürünlerinin satışının yapıldığı Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yönetici Hüseyin Mican, siyah-beyazlı formalara bu sezon büyük bir ilgi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“İLK KEZ GERİDE BIRAKTIK”

“Taraftarlarımız iki yıldızlı son formalarda üzerine düşeni yaptı. Bu sezon 400 bin bandına yaklaşıyoruz. Beşiktaş forma satışında rakiplerini geçti. Böylelikle forma satışı konusunda ilk kez Fenerbahçe ve Galatasaray'ı hem ciroda hem karlılıkta geride bıraktık.

Üç yıldızlı yeni formalarımız 13 Temmuz tarihinde 169 liradan satışa sunulacak. İnternette yeni formalar diye dolaşan görsellerin hiçbirinin bizim çıkaracağımız formalarla alakası yok. Yeni formalarda detaylı değişiklikler olacak.

SATIŞ SEVİYESİNDE HEDEF 600 BİN

Şu anda çok ciddi bir talep olduğunu gözlemliyoruz. Yeni sezonda yurt dışı operasyonlarla birlikte satış seviyesini 600 bine çıkarmak istiyoruz.”

Hüseyin Mican, gelecek sezon Almanya, Belçika ve İngiltere’de üç mağaza açılacağını da sözlerine ekledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum