Beşiktaş - Gençlerbirliği muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 4. haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Gençlerbirliği muhtemel 11'ler
04 Ekim 2020 - 00:35
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 4. haftasında Beşiktaş ile Gençlerbirliği kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park'ta saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Montero, N'Sakala, Atiba, Gökhan Töre, Dorukhan, Oğuzhan (Mensah), Boyd, Aboubakar

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Mattias, Toure, Diego, Halil İbrahim, Soner, Murat, Candeias, Ayite, Sio, Stancu

Eksikler

Beşiktaş: Umut Marin, Mirin, Douglas, Lens, Nkoudou

Gençlerbirliği: Ertaç, Rahmetullah, Salih Dursun

Takımların son durumu

Yeni sezona Möert Nobre ile başlama kararı alan Gençlerbirliği, hedeflediği başlangıcı gerçekleştiremedi. Ankara ekibi ilk maçta Antalyaspor'a 2-0 mağlup olurken ikinci hafta Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Geçen haftayı bay geçen Mert Nobre'nin öğrenciler, İstanbul'a mutlak puan için geliyorlar.

Transferlere rağmen eksik...

Beşiktaş, yeni sezona Trabzonspor deplasmanında aldığı farklı galibiyetle görkemli bir başlangıç yapsa da devamında işler pek yolunda gitmedi. Antalyaspor ile sahasında yenişemeyen siyah-beyazlılar, geçen hafta Konya'da ağır bir mağlubiyet aldı. Sergen Yalçın'ın bu krizi nasıl atlatacağı ve hangi planı uygulayacağı merak ediliyor.

Beşiktaş 6-1 önde

Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanan son 10 maçın 3'ü berabere biterken 6 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Gençlerbirliği ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum