Kasımpaşa - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 4. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Kasımpaşa - Galatasaray muhtemel 11'ler
04 Ekim 2020 - 00:36
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 4. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Brecka, Tarkan Serbest, Haddadi, Aytaç Kara, Sadiku, Pavelka, Varga, Hajradinovic, Alan Carius

Galatasaray: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan, Feghouli, Belhanda, Etebo, Emre Kılınç, Falcao

Eksikler

Kasımpaşa: Jeanvier, Gohou, Koita

Galatasaray: Muslera, Emre Akbaba, Sarachhi, Arda Turan

Takımların son durumu

Yeni sezona ilk 3 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyetle başlayan Kasımpaşa, transferlerin geç yapılması sebebiyle kadro uyumu sancıları çekiyor. Ancak geçtiğimiz haftayı bay geçirdiler ve takım olarka birlikte daha fazla çalışma imkanı buldular. Bu durumun etkilerini, sarı-kırmızılı takım karşısında ne kadar göreceğimiz merak ediliyor.

Transferlere rağmen eksik...

İlk 4 resmi maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da derbiyle birlikte düşüşün başladığı gözlemlendi. Dev maçtan 1 puan alabilen sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde de elenmekten Rangers karşısında kurtulamadı. Orta saha ve kanat bölgesine beklenen transferlerin yapılmaması, Galatasaray'ı etkilemeye devam edecek mi yoksa Terim yeni bir planla bu sorunun üstesinden gelecek mi göreceğiz.

Galatasaray 7-2 önde

Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan son 10 maçın 1'ü berabere biterken 7 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Kasımpaşa ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum