Beşiktaş'ın durdurması gereken 3 isim

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile çıkacağı maç öncesi Hollanda ekibinin dikkat edilmesi gereken oyuncuları değerlendirdik.

Beşiktaş'ın durdurması gereken 3 isim
28 Eylül 2021 - 17:47 - Güncelleme: 29 Eylül 2021 - 00:07
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, Ajax ile zorlu bir maça çıkacak. Siyah beyazlı takımda sakatlar çok, Ajax'ta ise formda oyuncular...

Hollanda takımında en çok dikkat edilmesi gereken oyuncuları inceliyoruz.

Sebastian Haller

Ajax'ın bir futbolcu için yüksek bonservis ücretleri vermesine alışık değiliz ama bunu Haller için yaptılar. Neden yaptıkları da kısa sürede belli oldu. Haller, özellikle ceza sahası içinde çok iyi bir bitirici. Sporting'e karşı 4 gol atarak ne kadar formda olduğunu da göstermişti. Fizik olarak da başa çıkması zor bir isim. Stoperlerin ona 90 dakika boyunca dikkat etmesi gerekecek.

Antony

Brezilyalı futbolcu, Ajax'ın Avrupa futboluna yeni armağanlarından... Çok hızlı, çok kolay adam eksiltebilen bir futbolcu. Genç yıldızın, kanattan içeriye doğru hareketlerine önlem almak gerekecek.

Dusan Tadic

Ajax'ın en tecrübeli futbolcularının başında gelen Tadic, bu takımın asist kralı. Çok teknik, oyunu çok iyi yönetebilen bir yıldız. Kalitesi zaten belli, topla rahat oynamasına izin vermemek lazım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum