''Kendi oyunumuzun dışında bir maç''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ajax ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

''Kendi oyunumuzun dışında bir maç''
27 Eylül 2021 - 19:50
Beşiktaş'ın Ajax ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Sergen Yalçın, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ajax maçında stoper hattının Serdar Saatçi ve Fabrice N'Sakala'dan oluşacağını söyleyen Sergen Yalçın ''Yarın stoperde N'Sakala oynayacak. Elimizdeki kadroda mücadele gücü en yüksek oyuncumuz. Geçen maç sağ bek, bu maç stoper. İnşallah yakında kendi pozisyonunda oynama imkanı da bulur.'' sözlerini kullandı.

''Hangisi dersen, hepsini seçerdim''

Eksikler hakkında da konuşan Yalçın, ''Hiçbir maç, oynanmadan kazanılmaz. Çok fazla antrenman yapma şansımız olmuyor. Oyuncuları dinlendirip maça çıkıyoruz ama yarın kendi oyunumuzun dışında bir oyun oynayacağız. Oyuncuların hepsi bizim için önemli. Hangisi burada olsaydı dersen, hepsini seçerdim.'' şeklinde konuştu.

Bazı oyuncularının ilk kez bu seviyede oynayacağını belirten Sergen Yalçın, ''Bu seviyede ilk defa oynayacak genç oyuncularımız var. Böyle bir kulvarda Ajax gibi bir takıma karşı oynamak hepsi için büyük bir şans. Bence en pozitif taraf bu. Futbolda her şey olabilir. Bu oyun, canlı oynanan bir oyun.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum