Beşiktaş'ın Mandzukic için yaptığı teklifin detayları

Sergen Yalçın'ın ilgilendiklerini açıkladı Mario Mandzukic için Beşiktaş'ın yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Mandzukic için yaptığı teklifin detayları
08 Ocak 2021 - 11:24
Beşiktaş'ta Manduzkic transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre bu transferde artık küçük detaylar kaldı. Beşiktaş ve Mandzukic tarafı şartlar üzerinde büyük ölçüde anlaştı. Beşiktaş'ta Lens de takımdan ayrılmayı kabul etti ayrıca kaleci transferi hakkında da yeni bir isim gündeme geldi. Temmuz ayından beri boşta olan Mandzukic'e 6 ay + 1 yıl opsiyonlu sözleşme önerildi.

Opsiyonluk sözleşme teklifi

Siyah-beyazlılar, 34 yaşındaki futbolcuya 6 ay+1 yıl opsiyonlu sözleşme ve bonuslarla birlikte 1.5 milyon Euro önerdi. Şartlar üzerinde büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Geriye küçük detaylar kaldı.

Beşiktaş, sezon başında mali şartlarda anlaşamadığı Mario Mandzukic'i kadrosuna katmak üzere. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın bizzat ismini vererek transfer etmek istediklerini belirttiği Hırvat forvetle anlaşmanın büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi. Siyah-beyazlıların, 34 yaşındaki golcüyle 6 ay+1 yıl opsiyonlu sözleşme ve toplamda 1.5 milyon Euro önerdi. Bu rakamın 1 milyon Euro'sunun garanti ücret olduğu, geri kalan bölümünün ise bonuslar ve şampiyonluk primini kapsadığı belirtildi.

Görüşmelerde büyük mesafe kat edilirken sadece opsiyon üzerindeki detayların masada olduğu ifade edildi. Temmuz ayından bu yana boşta olan Mandzukic'in özel antrenörler eşliğinde çalıştığı, maç eksiği dışında bir probleminin bulunmadığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum