Beşiktaş'ın Oğuzhan rahatlığı

Siyah-beyazlılar, 5 sene önce gelen, takımda kaptanlığa kadar yükselen ve orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Oğuzhan Özyakup konusunda rahatladı.

Beşiktaş'ın Oğuzhan rahatlığı
25 Temmuz 2017 - 17:08

Geldiği günden bu yana futbolunun yanı sıra efendi kişiliğiyle de taraftarlarının takdirini toplayan Oğuzhan Özyakup’un sözleşmesinde serbest kalma maddesinin süresi doldu ve Beşiktaş kulübü de oldukça rahatladı. 

5 sezon önce takıma dahil olan ve ortaya koyduğu performansın yanı sıra taraftarların da çok sevdiği ve kaptanlık pazubandını koluna takan Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesinde serbest kalma maddesi siyah-beyazlı kulübün uzun süredir diken üstünde olmasına neden oluyordu.


23 TEMMUZ’DA DOLDU

Yıldız futbolcu ile ilgilenen Roma, Monaco ve Atletico Madrid için bu bonservisi bedeli 11 milyon euro idi. TRT Spor’un haberine göre, diğer kulüpler içinse ise serbest kalma bedeli 12 milyon 500 bin euro olarak belirlenmişti.

Bu maddenin yürürlük tarihinin 23 Temmuz 2017'de sona ermesiyle birlikte Beşiktaş yönetimi de artık rahat bir nefes almış oldu.

Siyah-beyazlı yönetim, bu sezon gruplarda başlayacakları Şampiyonlar Ligi'nde kendisini göstereceğine inandıkları Oğuzhan Özyakup'un piyasasının en az 20 milyon euroluk değere ulaşacağı görüşünde. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum