Hatem Ben Arfa için Süper Lig'den sürpriz rakip iddiası

Kadrosunu çok önemli isimlerle güçlendiren ve forvet transferi konusunda yoğun çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye Hatem Ben Arfa için Antalyaspor rakip oldu.

Hatem Ben Arfa için Süper Lig'den sürpriz rakip iddiası
25 Temmuz 2017 - 17:06

Kadrosunu Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Carlos Kameni, Elif Elmas ve Mauricio Isla'yı transfer eden Fenerbahçe, forvet konusunda da Hatem Ben Arfa için çok sıcak saatler geçiriyor. 

Fransızlar'ın güvenilir medya organı France Football'a göre Hatem Ben Arfa'ya yıllık 3.2 milyon Euro öneren Fenerbahçe'ye Antalyaspor da rakip oldu. Oyuncunun durumunun PSG tarafından netleştirilmesini bekleyen Akdeniz ekibi, teklif yapmak için hazırlık yapıyor.


NICE DE SEÇENEKLERDEN

Ayrıca yine France Football'a göre oyuncunun durumunu bekleyen bir başka ekip Nice. 2015-2016 sezonunda Hatem Ben Arfa'nın kariyerini yeniden dirilttiği takım olan Güney Fransa ekibi, PSG'nin 30 yaşındaki hücumcuyu serbest bırakması durumunda teklif yapacak. 

6 GOLE KATKI VERDİ

Geçtiğimiz sezon forma bulmakta çok zorlandığı PSG'de 10'u ilk 11 olmak üzere 32 maça çıkan Fransız oyuncu, bu mücadelelerde 4 gol atarken 2 de asist yaptı ve toplamda 6 gole katkı verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum