Beşiktaş'ın rakibi Antalyaspor

Süper Lig'de sezonun ilk hafta maçında son şampiyon Beşiktaş evinde Antalyaspor'u konuk ediyor. Çok zevkli geçmesi beklenen karşılaşmada ev sahibi takım seyircisi yer alamayacak.

Beşiktaş'ın rakibi Antalyaspor
13 Ağustos 2017 - 10:37 - Güncelleme: 14 Ağustos 2017 - 14:11

Spor Toto Süper Lig'de 2017-18 İlhan Cavcav Sezonu'nun ilk hafta maçında Beşiktaş ile Antalyaspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyorlar. 

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kazanan Beşiktaş, Pepe, Lens, Negredo, Orkan, Medel gibi ses getiren transferleriyle ilk maçına çıkıyor. Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlı ekip geçtiğimiz pazar günü Samsun'da oynanan Süper Kupa finalinde çıkan olaylar nedeniyle bu maçı seyircisinden yoksun olarak oynayacak. Konuk Antalyaspor'un taraftarı ise maçı kendilerne ayrılan bölümden izleyebilecek.

BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşma 21:45'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek. Mücadele TRT Radyo 1'den de yayınlanacak. 

Bu sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş hazırlık maçlarında Fortuna Sittard'la 3-3, Valladolid'le 2-2, Real Betis'le 1-1 berabere kalmış, Çin'de Schalke'ye 3-2, İspanya'da da Las Palmas'a 4-1 mağlup olmuştu. 

Siyah-beyazlı takım Samsun'da oynanan Süper Kupa finalinde ise Atiker Konyaspor'a 2-1 yenilmekten kurtulamamıştı.

MUHTEMEL ONBİRLER

Beşiktaş: Fabri - Beck, Pepe, Tosic, Adriano - Atiba - Oğuzhan, Talisca, Babel Quaresma - Cenk Tosun (Negredo)

Antalyaspor: Boffin - Celustka, Angelo Diego, Chico, Sakıb - Charles, Zeki - Danilo, Maicon, El Kabir - Eto’o

NEGREDO VE LENS YEDEK

Beşiktaş'ta yeni transferlerden Pepe'nin ilk onbirde görev yapması, Negredo ve Lens'in ise yedek soyunması bekleniyor. Şilili savunma oyuncusu Medel'in ise kadroda yer alması beklenmiyor.

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları süren Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Atınç Nukan forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta içinde lisans problemi yaşanan Talisca'nın ise sahadaki yerini alabileceği belirtiliyor.

Rıza Çalımbay yönetimindeki Antalyaspor'da yeni sezona oldukça iddalı başlıyor. Bordeaux'dan transfer ettiği ünlü Fransız yıldız Weremy Menez'in sakatlığı yüzünden planları bozulan Antalyaspor Hamburg'tan İsviçreli savunma oyuncusu Djorou, Trabzonspor'dan Musa Nizam, Eskişehirspor'dan Boffin, Lokomotiv Moskova'dan Maicon, Galatasaray'dan Salih Dursun, Gençlerbirliği'nden Aydın Karabulut gibi isimlerle kadrosunu güçlendirmişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum