Trabzonspor Süper Kupa şampiyonu karşısında

Sezona Burak, Kucka, Bongonda gibi önemli transferlerle başlayan Trabzonspor yeni sezonun ilk maçında Beşiktaş'ı yenerek Süper Kupa'yı kazanan Atiker Konyaspor'u konuk ediyor.

Trabzonspor Süper Kupa şampiyonu karşısında
13 Ağustos 2017 - 10:16

Ve Trabzonspor da Süper Lig'de sahne alıyor. Milan'dan Kucka ve Çin Süper Ligi'nden eski oyuncusu Burak yılmaz'ı alarak önemli transfer hamleleri yapan bordo-mavili ekip sezonun ilk maçında Beşiktaş'ı yenerek Süper Kupa'yı kazanan Atiker Konyaspor'u konuk ediyor.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20:00'de başlayacak ve beIN Sports 2'den naklen ekranlara gelecek.

Trabzonspor-Atiker Konyaspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek.

Yeni sezona Ersun Yanal yönetiminde başlayan Trabzonspor hazırlık maçlarında Macar ekipleri MTK Budapeşte'ye ve Györl'e 2-1'lik sonuçlarla mağlup olmuş, Dorogi FC'yi 2-1, Zilina'yı 4-3, Alaves'i 2-0 mağlup etmişti. Bordo-mavili ekip diğer iki hazırlık maçında ise Sered'le 3-3, Heerenveen'le 0-0 berabere kalmıştı.

Abdou Razack Traore, Ezekiel, Carlgren, Savaş polat, Eren Albayrak, Ferhat Öztorun, Bourabia gibi transferlerle kadrosunu güçlendiren Atiker Konyaspor'da Aykut Kocaman'ın ayrılmasıyla teknik direktörlüğe bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Mustafa Reşit Akçay getirilmişti.

Süper Lig'de şimdiye kadar 32 kez karşılaşan iki takım arasında Trabzonspor'un 16-9'luk üstünlüğü bulunuyor. 7 maç ise berabere sonuçlandı.

Trabzonspor Süper Lig'de geçen sezon evinde oynadığı son 5 maçı kazanamamıştı. Konyaspor ise deplasmanda oynadığı son 4 karşılaşmadan galibiyet alamamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum