Beşiktaş'ın şampiyonluk programı belli oldu

Siyah-beyazlıların yarın Vodafone Stadı’nda lig şampiyonluğu kupasını alacağı Osmanlıspor maçı öncesi ve sonrasında kutlamalar gerçekleştirilecek.

Beşiktaş'ın şampiyonluk programı belli oldu
06 Şubat 2017 - 17:29 - Güncelleme: 02 Haziran 2017 - 17:40

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun şampiyonluğunu geçen hafta Gaziantep deplasmanında aldığı 4-0’lık galibiyetle garantileyen Beşiktaş yarın oynanacak Osmanlıspor maçının öncesi ve sonrasında taraftarı ile birlikte kutlama yapacak.

YİNE TEKNEYLE GELECEKLER

Şampiyonluk kupasını da yarın Vodafone Stadı’nda alacak olan siyah-beyazlıların kutlama programı da belli oldu. Beşiktaş Kulübü’nün internet sitesinden yapılan açıklamada kutlamaların yarın saat 13.00’te Anadolu Hisarı iskelesi önünden başlayacağı belirtildi.

Açıklamaya göre program şöyle:

“Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet özel olarak hazırlanan tekneyle Anadolu Hisarı iskelesi önünden hareket ederek İstanbul Boğazı’nda tur atacak.

TARAFTARI SELAMLAYACAKLAR

Siyah-beyazlıların tekne turu Dolmabahçe Sarayı’ndaki iskelede son bulacak ve takım buradan üstü açık otobüs ile Osmanlıspor maçının oynanacağı Vodafone Stadı’na geçecek. Futbolcular saat 14.30’da Denizbank Tribünü’ndeki terasta hazırlanan platformdan taraftarları selamlayacak.

Beşiktaş, yarın saat 17.00’de Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Osmanlıspor ile Vodafone Arena’da karşılaştıktan sonra şampiyonluk seremonisi başlayacak.

30 kişilik Beşiktaş Korosunun Beşiktaş marşları söylemesiyle başlayacak kupa töreni, yavru kartalların  Beşiktaş bayraklarıyla yürümesiyle devam edecek.

15. şampiyonluk kupası, buggy/olips aracı ile Vodafone Arena’da bir tur atacak ve kaideye konulacak.  Futbol takımının sahaya davet edilmesi sonrası kupa töreni gerçekleştirilecek.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum