Fenerbahçe kombine fiyatlarını açıkladı

Bu sezon sportif başarı anlamında beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe, gelecek sezonda iddialı bir ekip oluşturup üç kulvarda da kupa hedefinde. Taraftarıyla barışmak isteyen yönetim gelecek sezonun kombinelerini duyurdu.

Fenerbahçe kombine fiyatlarını açıkladı
02 Haziran 2017 - 17:40

Fenerbahçe, 2017/18 sezonunun kombineleri hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklama doğrultusunda kombine satın alım, yenileme, bilgi alma gibi işlemlerin tarihleri belirtildi.

2017/18 sezonunda eski kombine sahipleri 5 Haziran 2017’den itibaren kombinelerini yenilemek için kulübe başvurabilecekler.  5 Haziran’da başlayan yenileme süreci, 1 Temmuz’a kadar sürecek. Bu süre zarfında 24-25-26 ve 27 Haziran Ramazan Bayramı olduğu gerekçesiyle bu tarihler aralığında yenileme çalışması yapılamayacak.

GENEL SATIŞ 3 TEMMUZ

Fenerbahçe, eski kombinelerin alıcılarla buluşmasının ardından genel satışı 3 Temmuz 2017 olarak belirledi. Kombine almak isteyen taraftarların Kongre Üyesi, Temsilci Üye veya taraftar kart sahibi olması zorunludur. Ayrıca, Fenerbahçe Logolu Passolig Kart sahibi olmaları da gerekmektedir.

İşte Fenerbahçe’nin 2017/18 sezonu kombine fiyatlandırması:

YORUMLAR

  • 0 Yorum