Beşiktaş'ın yıldızına teklif 9 milyon euro

Bu sezon kazanılan başarıda gösterdiği performansla pay sahibi olan Adriano için Çin'den 9 milyon euro'luk teklif geldi. Transfer gerçekleşirse Siyah-Beyazlılar, 600 bin euro'ya aldığı oyuncudan 8.4 milyon euro kâr elde edecek.

Beşiktaş'ın yıldızına teklif 9 milyon euro
03 Haziran 2017 - 12:41

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci ve toplamda da 15. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş'ta başarıda büyük katkı veren Adriano için Çin'den adı açıklanmayan bir kulüpten 9 milyon euro'luk teklif geldiği belirtildi.

TEKLİF 9 MİLYON EURO'YA YÜKSELTİLDİ

A Spor'un haberine göre daha önce Adriano için teklifte bulunan Çinliler, fiyetı 9 milyon euro'ya yükseltti. Ayrıca iddiaya göre Siyah-Beyazlılar'ın ellerinde Caner Erkin olması sebebiyle bu transfere sıcak baktığı da belirtildi. 

8.4 MİLYON EURO KÂR EDECEKLER

Son dönemde oyuncuları satıştan ve kiralamadan ciddi bir gelir elde eden Siyah-Beyazlılar, Adriano'nun satılması durumunda sadece bir sezon içerisinde oyuncudan 8.4 milyon euro kâr edecek. Kartal, daha önce Jose Sosa'yı 7.5 milyon, Kerim Frei'ı 2.25 milyon, Demba Ba'yı 13 milyon, Ersan Adem Gülüm'ü 7 milyon ve Atınç Nukan'ı da 5 milyon euro'ya satmıştı. Ayrıca Siyah-Beyazlılar Gökhan Töre'nin kiralanmasından 3 milyon euro gelir elde etmişti. 

SADECE 600 BİN EURO'YA ALINMIŞTI

Sezon başında Barcelona'dan 600 bin euro bedelle transfer edilen ve 44 maça çıkan Brezilyalı sol bek iki gol atarken dört de asist yapmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum