Federasyonun yeni sponsoru PTT

Bu yıl 176. kuruluş yılını kutlayan PTT, Türkiye Futbol Federasyonu’na sponsor oldu.

Federasyonun yeni sponsoru PTT
03 Haziran 2017 - 13:07 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 13:11

Federasyonunun Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde organize edilen törene, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, federasyon başkanı Yıldırım Demirören ve bazı yöneticiler, PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, futbol direktörü Fatih Terim de hazır bulundu.

Taraflar arasında yapılan anlaşmanın 2+1 yıl olarak planlandığı, bu sürede milli takımlar ile Futbol Federasyonu’nun resmi kargo tedarikçisinin PTT olacağı bildirildi.

Törende bir konuşma yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “TFF, Türkiye Büyük Millet Meclisi ile yaşıt. 1923'ten beri ülkemize hizmet ediyor. Başarılı bir şekilde de işlerini yürütüyor” ifadesini kullandı. 

“2024 İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

PTT'nin dünya çapında bir markaya dönüşen 176 yıllık çınar olduğunu söyleyen bakan Arslan, “A Milli Takımımızın 2018 Dünya Kupası finallerine gideceğinden şüphem yok. Beklentimiz, finallerde de üst sıralarda olmak. Biz, 80 milyon insanımıza ve gönül coğrafyamıza hizmet ettiğimizi biliyoruz. 2024 Avrupa Şampiyonası finallerinin ülkemizde olması için bakanlık ve hükümet olarak üzerimize ne düşüyorsa, dün olduğu gibi bugün de varız” diye konuştu. 

“MİSYONUMUZ ORTAK"

Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ise “TFF ve PTT, kadim bir çınarın iki kolu olmanın yanı sıra, ortak misyon ve vizyona da sahip” dedi. 

Alanlarında küresel bir güç olma iddiasındaki iki kurumun kuvvetlerini birleştirdiğini belirten başkan Demirören, “Böylece bir, iri ve diri oluyoruz. Bu süreçte iki mesajı sabırsızlıkla bekliyorum; birincisi, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası finallerine katılımı. İkincisi ise 2024 Avrupa Şampiyonası'nın ev sahibinin Türkiye olduğu haberi” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum