Beşiktaş Lens'te sona doğru

Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Beşiktaş Lens'te sona doğru
01 Haziran 2017 - 09:18 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 09:26

Gelecek sezon mevcut iskeletin üzerine yapılacak takviyelerle üç kulvarda da başarı hedefleyen Beşiktaş, Jeremain Lens transferinde sona yaklaştı.

Sezonun tamamlanmasının ardından transfer konusunda daha somut atacak olan siyah-beyazlılar, menajerler vasıtasıyla Jeremain Lens’ten söz aldı. Başkan Fikret Orman bu durumu, “Lens ile Fenerbahçe’ye gelmeden önce de ilgilenmiştik. Son derece kabiliyetli, düzgün bir çocuk. Beşiktaş’a gelmek istiyor, menajeri söyledi” ifadeleriyle açıkladı.

Bilindiği üzere Fenerbahçe, Sunderland’le transfer için yoğun mesai harcamış, masada oluşan yüksek maliyet sarı-lacivertlilerin FFP engeline takılmıştı.

“İYİ BİR OYUNCU”

Jeremain Lens için, “Lens, iyi bir oyuncu. Ancak henüz transferi gerçekleşmeyen bir oyuncu hakkında konuşmam doğru olmaz. Van Persie bize geliyordu, baktık Fenerbahçe’ye gitmiş” ifadelerini kullanan Şenol Güneş, Lens ile ilgilendiklerini beyan etti.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Lens transferinde kulüp ve oyuncuyla anlaşıldı, transfer imza aşamasına kaldı.

Bu sezon sarı-lacivertli formayla izlediğimiz Lens, 37 maçta 5 gol, 16 asistle takımına katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum