Fenerbahçe ve Galatasaray Clichy için karşı karşıya

Manchester City’nin Fransız sol bekine Fenerbahçe’den sonra Galatasaray da talip oldu. Sarı-kırmızılılar, Gael Clichy için yıllık 3.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Fenerbahçe ve Galatasaray Clichy için karşı karşıya
01 Haziran 2017 - 09:39

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışına erken havlu atan ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürürken yolları İngiltere’de kesişti.

Yeni sezonda özellikle orta saha ve defans kurgusunu değiştirmek isteyen ve teknik direktörlüğe gelmesi beklenen Aykut Kocaman’ın raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir süre önce Manchester City’nin Fransız sol beki Gael Clichy için girişimlerde bulunmuştu.

BONSERVİS BEDELİ YOK

Manchester City ile sözleşmesi 30 Haziran 2017 tarihi itibarıyla bitecek olan Fransız oyuncunun bonservis bedelinin de bulunmaması diğer kulüplerin de iştahını açarken, devreye şimdi de Galatasaray’ın girdiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Igor Tudor’un 32 yaşındaki futbolcu için olumlu rapor verdiği ve yönetimden transferi konusunda çalışma yapılmasını istediği öğrenildi. Galatasaray’ın Gael Clichy’ye yıllık 3.5 milyon Euro ücret verebileceği, alınan haberler arasında.

Fransa’da altyapı eğitimi aldıktan sonra 2003-2004 sezonunda Arsenal’e transfer olan Clichy, Premier Lig ekibinde 8 yıl forma giymişti. Fransız futbolcu, 2011-2012 sezonundan bu yana da Manchester City’de oynuyor. Tecrübeli sol bek, bu sezon Manchester City ile 39 resmi maça çıkarken 2 de gol kaydetti.
Kaynak: NTV Spor

YORUMLAR

  • 0 Yorum