Beşiktaş maçının iddaa oranları

iddaa Beşiktaş'ın Konferans Ligi play-off turunda Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın oranlarını da açıkladı. Kritik maçla ilgili detayları Beşiktaş maçının iddaa oranları rehberimizde bulabilirsiniz.

Beşiktaş maçının iddaa oranları
21 Ağustos 2023 - 12:01 - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 - 15:11
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak. TSİ 20:00’de başlayacak Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının iddaa oranları da açıklandı.

iddaa’dan yapılan açıklamada Beşiktaş az da olsa favori olarak gösterildi. iddaa Beşiktaş’ın galibiyetine 2,10 oran açarken, Dinamo Kiev’in galibiyet oranı 2,57 olarak belirlendi. Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında beraberlik oranı ise 3,02 olarak açıklandı.

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı hangi kanalda

24 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Mücadelenin yayıncısı ise henüz netlik kazanmadı.

Temsilcimiz Beşiktaş bir önceki turda Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü’yü 2 maçta da aldığı galibiyetlerle elemeyi başarmıştı. Siyah-beyazlı takım hafta sonunda ise Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Pendikspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, Dinamo Kiev ile rövanş maçını ise 31 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da oynayacak.

Beşiktaş maçı ne zaman rehberimizden, Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında oynayacağı maçların detaylı bilgisine ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum