Galatasaray maçının iddaa oranları

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde ile karşılaşmaya hazırlanırken, iddaa Galatasaray'ın Molde karşısındaki oranlarını da açıkladı.

Galatasaray maçının iddaa oranları
21 Ağustos 2023 - 11:57 - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 - 15:11

Galatasaray’ın Molde ile oynayacağı maçın iddaa oranları belli oldu. iddaa Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde ile oynayacağı maçın oranlarını da açıkladı. 

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde ile 23 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak. Molde - Galatasaray maçı 22:00’de başlaycak ve EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Molde - Galatasaray iddaa oranları

iddaa’dan yapılan açıklamada Molde karşısında Galatasaray favori olarak gösterildi. iddaa Galatasaray’ın galibiyetine 2,25 oran açarken, Molde'nin galibiyet oranı 2,58 olarak belirlendi. Molde - Galatasaray maçında beraberlik oranı ise 3,19 oldu.
iddaa yaptığı açıklamada 2,5 gol üstü oranını 1,66, 2,5 gol altı oranını ise 1,87 olarak belirledi.

Molde - Galatasaray maçı muhtemel 11’ler

Molde maçı öncesi Galatasaray’ın muhtemel 11’i de şekilllendi. Galatasaray’ın Molde deplasmanına Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Angelino, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Mauro Icardi 11’i ile çıkması bekleniyor.


Galatasaray’da Mauro Icardi çok formda

Galatasaray’ın bu sezonki en kritik isimlerinin başında gelecek olan yıldız ismi Mauro Icardi sezona fırtına gibi başladı. Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında oynanan Trabzonspor maçında 2 gol atan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımın Molde deplasmanında da en büyük kozu olacak.

Galatasaray maçı ne zaman rehberimizden, Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında oynayacağı maçların detaylı bilgisine ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum