Beşiktaş olarak son sözümüzü söyledik

Manchester United başta olmak üzere son günlerde adı birçok kulüple anılan Anderson Talisca ile ilgili olarak Beşiktaş kanadından açıklama geldi.

Beşiktaş olarak son sözümüzü söyledik
25 Haziran 2017 - 14:18

Bu sezon Beşiktaş’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Anderson Talisca için resmi açıklama geldi. 

Brezilyalı’nın önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı ile ilgili konuya Beşiktaşlı yönetici Umut Güner son noktayı koydu.

Transfer komitesi başkanı Umut Güner, bu söylentilerin asılsız olduğunu ifade ederek, Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinde bulunan uzatma opsiyonunu kullandıklarını ve kulüp olarak kendilerinin aksi bir karar vermediği sürece Talisca’nın 2017-2018 sezonunda Beşiktaş forması giyeceğini açıkladı.

“HİÇBİR YERE GİDEMEZ”

Siyah-beyazlı yönetici Umut Güner, Hürriyet’in haberine göre, “Talisca için kulübümüzün geçen sezon yapılan kiralık sözleşmesinde uzatma opsiyonu vardı. Oyuncunun performansı ile sözleşmesindeki bu opsiyonu devreye soktuk, bir sezon daha kadromuzda yer alacak. 25 milyon avro getiren alır gibi bir takım asılsız haberler var. Böyle bir durum söz konusu değil. Talisca hiçbir yere gidemez, Beşiktaş bu konuda son sözünü söyledi” şeklinde konuştu. 

“TALİPLER BİZİMLE GÖRÜŞECEK”

Brezilyalı oyuncu için bu sezon öncesinde transfer etmek isteyen takımların olması durumunda da talip olan kulübün Beşiktaş’la görüşmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Güner, “Taraftarımız Talisca hakkındaki haberlere itibar etmesin, 2017-2018 sezonunda onu Beşiktaş forması ile izleyecekler” dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum