Aykut hoca kaliteli bir iş çıkardı

Konyaspor’un yeni hocası Mustafa Reşit Akçay, geçen sezon takımın başında olan meslektaşının çok kaliteli bir iş çıkardığını, kendisine teşekkür etmeleri gerektiğini ifade etti. Akçay ayrıca Yusuf Erdoğan ile de ilgilendiklerini belirtti.

Aykut hoca kaliteli bir iş çıkardı
25 Haziran 2017 - 14:19 - Güncelleme: 25 Haziran 2017 - 14:34

Atiker Konyaspor’un yeni hocası Mustafa Reşit Akçay,  Osmanlıspor'dan ayrıldıktan sonra iyi organize olmuş bir altyapı projesiyle karşılaşmadığını söyledi. 

Karşıyaka'nın teklifini değerlendirmek üzereyken Konyaspor'dan daha cazip bir teklif geldiğini belirten Akçay, “Tüm altyapı ve pilot takımıyla organize olabileceğimiz bir projeyle Konyaspor, bize daha cazip geldi. Yönetim kurulunun bu vizyona bakış açısı bizi Konya'ya yönlendirdi” dedi.

Akçay, Aykut Kocaman'ın geçen sezon Atiker Konyaspor ile elde ettiği başarılara da değinerek, “Aykut hoca çok kaliteli iş çıkarmış. Kendisine teşekkür etmeliyiz. Ortaya çıkan takımın hem güçlü artıları hem de negatif yanları var. Güçlü artıları daha fazla bir takıma gidiyoruz. Konya'da özellikle kendi anlayışımızı ve kendi vizyonumuzu, en kısa zamanda hedefe giden ve atak sonlandırmaya yönelik oyun felsefemizi uygulamak biraz zor olacak. Bununda üstesinden gelmeye çalışacağız” diye konuştu. 

6 NOKTA TRANSFER 

Deneyimli hoca, yeşil-beyazlı ekibe 6 nokta transfer yapmayı düşündüklerini söyleyerek, “Sözleşmesi biten oyuncularla yollarımızı ayırdık. Takım mühendisliği konusunda çalışıyoruz. En önemlisi Konyaspor'da oluşturulan karakter kalitesini bozmamaya da dikkat ediyoruz” yorumunda bulundu.

"YUSUF İLE İLGİLENİYORUZ”

Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'a talip olduklarını söyleyen Akçay, “Konyaspor olarak Yusuf Erdoğan ile ilgileniyoruz ancak Yusuf'un bize bakış açısını bilmiyoruz. Kendisiyle konuştuk, bizden süre istedi. Sanırım İstanbul ile ilgili düşüncesi daha yoğun. Yaşamı ve seçim hakkı onundur. Çok yetenekli bir oyuncunun kaybolmadan, tekrar Türk futboluna geri dönmesini sağlamalıyız” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum