Beşiktaş sözleşmeyi uzattı söylentilere noktayı koydu

Son dönemde adı transfer dedikodularına karışan Tolgay Arslan ile sözleşme yenileyen Beşiktaş, transfer söylentilerine noktayı koydu.

Beşiktaş sözleşmeyi uzattı söylentilere noktayı koydu
18 Haziran 2017 - 11:40

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci zaferini yaşayan Beşiktaş'ta iç transferde ilk hamle Tolgay Arslan ile yapıldı. Sezonun son döneminde istikrarlı bir şekilde ilk 11'de başlayan başarılı oyuncu ile nikah tazeleyen Kara Kartal, çıkan transfer söylentilerine de nokta koydu.

İKİ YIL DAHA UZATILDI

Milliyet'in haberine göre 2018'de sözleşmesi sona erecek Tolgay ile uzun süredir görüşen Beşiktaş, başarılı orta saha oyuncusunun 2018'de sona erecek sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı. 

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK İSTEDİ

Özellikle Atiba Hutchinson sakatlık yaşadığı ligin son haftalarında formayı kapan ve başarılı grafiğiyle herkesi kendine hayran bırakan 26 yaşınadaki oyuncu için Şenol Güneş'in kesinlikle kalsın raporu sözleşmenin imzalanmasında etkili oldu. 

400 BİN EURO'YA ALINMIŞTI

2015'te Hamburg'dan Beşiktaş'a 400 bin Euro karşılığında alınan Tolgay, geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlık sonrası üst üste kazanılan ikinci şampiyonlukta rol sahibi olurken 43 maça çıkıp 6 asist yapmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum