Kocaman istedi, yönetim tamam dedi

Gelecek sezona yeni bir yapılanmayla iddialı girmenin hedefinde olan Fenerbahçe, Kocaman’ın istekleri doğrultusunda olan transferleri bitirme sözü verdi.

Kocaman istedi, yönetim tamam dedi
18 Haziran 2017 - 11:30

Gelecek sezonda bir önceki sezonun izlerini silmek isteyen Fenerbahçe, takımı Kocaman’a teslim ederek sportif anlamda başarı hedefliyor.

Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesiyle birlikte Süper Lig’de ve Avrupa’da iddialı bir ekip oluşturmanın gayretinde olan Fenerbahçe, Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar isimlerinin yanı sıra 5 transfer daha yapmanın planlaması içinde.

Takımdan ayrılacak oyuncular için kısa bir süre talep eden Kocaman, bu isimlerin belirlenmesinin ardından yönetime 5 transfer şartıyla liste verecek. Cuma günü atılan imzaların ardından Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu ile görüşen tecrübeli teknik adam şartlarını da masaya sundu.

Kocaman’ın istekleri doğrultusunda sezona yıldız hedefiyle çıkan Fenerbahçe, teknik adamın isteklerine olumlu geri dönüş yaptı.


KOCAMAN LİSTE

Aykut Kocaman yöneticilerden kaleci, sağ bek, sol bek, merkez orta saha, forvet ve sağ bekin durumuna göre sol kanat talep etti.

Sol kanat için Gil Bastiao Dias’ı düşünen sarı-lacivertliler, merkez orta saha içinse Mehmet Ekici’in formunu yükseltecek Castro isminin üzerinde duruyor. Yapılacak olan transferler oyuncu satışlarının ardından olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum