''Beşiktaş'ta 50 kupa kazanırım''

Bir süredir herhangi bir takım çalıştırmayan Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ta göreve gelmesi halinde birçok kupa kazanabileceğini söyledi.

''Beşiktaş'ta 50 kupa kazanırım''
27 Ekim 2023 - 13:00 - Güncelleme: 27 Ekim 2023 - 13:04
Son olarak Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'u çalıştıran ve bir süredir boşta olan tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, Hürriyet'e verdiği röportajında Beşiktaş'ta çalışmak istediğini bir kez daha ifade etti.

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın teklif yapması halinde kabul edeceğini ve siyah-beyazlı takımda başarılı olacağına inandığıın söyledi.

''Beşiktaş ile 50 kupa kazanırım''

Beşiktaş ile birçok kupa kazanabileceğini söyleyen Çalımbay ''Beşiktaş'ta çalışsam 50 tane kupa kaldırırım. Sivas'ı Avrupa'ya götürmüşüm, Türkiye'ye puanlar kazandırmışım. Türkiye Kupası'nı da aldık. Tarihinde olmayan şeyler. Onları başaran bir kişi daha iyi kadrolarla, imkanlarla daha büyüğünü başarabilir. Mevcut Beşiktaş kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadro. Bu arkadaşlarımızın yüzde 80'i 90'ı hazır gelmemiş. Bizim en önem verdiğimiz şeydir o. Hazırlık döneminde oyunculara farklı yüklemeler yaparız. Alınan oyuncuların kariyerleri çok iyi ama fizik olarak hazır olmayan arkadaşlar var. Beşiktaş takımı ne ligden ne şampiyonluktan kopar'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum