Ç. Rizespor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Ç. Rizespor - Galatasaray muhtemel 11'ler
28 Ekim 2023 - 00:23 - Güncelleme: 28 Ekim 2023 - 00:23
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Ligde ikinci sırada bulunan Galatasaray'ın 28 Ekim Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı mücadele 19:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih karşısında çok iyi oynamasına rağmen sahadan yenilgiyle ayrılan Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında 3 puan alıp ligdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılı takım ligde oynadığı son 8 maçı da kazanmayı başardı.

Çaykur Rizespor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Çaykur Rizespor:
 Gökhan, Halil, Emirhan, Mocsi, Taha, Shelvey, Olawojin, Benhur, Verasanovic, Gustavo, Gaich
Galatasaray: Fernando Muslera, Boey, Sanchez (Nelsson), Abdülkerim, Angelino, Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Barış Alper (Hakim Ziyech), Mauro Icardı (Cedric Bakambu)

Icardi ve Ziyech'in durumları

Galatasaray'da yıldız isimler Mauro Icardi ve Hakim Ziyech'in durumları maç saatinde netleşecek. İki oyuncu da Rizespor ile oynanacak maçın kamp kafilesinde yer aldı. Okan Buruk, sağlık ekibiyle yapılacak son toplantının ardından Icardi ve Ziyech ile ilgili kararını verecek.

Mücadele öncesi Galatasaray 9 hatfada topladığı 25 puanla ikinci sırada, Çaykur Rizespor ise topladığı 14 puanla 8. sırada yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum