Beşiktaş'ta ilk veda gerçekleşiyor

Siyah-beyazlılar, Luis Rhodolfo için Flamengo Kulübü’nden gelen 1.6 milyon Euro’luk teklifi kabul etti.

Beşiktaş'ta ilk veda gerçekleşiyor
05 Haziran 2017 - 10:43

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve yeni sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız artırarak devam eden Beşiktaş’ta takımdan ayrılan ilk isim belli oldu. Siyah-beyazlı takımda bu sezon forma şansı bulamayan Luiz Rhodolfo’ya ülkesi Brezilya’dan transfer teklifi geldiği ve Beşiktaş yönetiminin bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

NTV Spor’un  haberine göre, Brezilya’nın Flamengo Kulübü, Rhodolfo’nun bonservisi  için Beşiktaş’a 1.6 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Beşiktaş yönetiminin bu teklifi kabul ettiği ve Brezilyalı futbolcu ile görüşüp transferi onaylayacağı öğrenildi.

10 MAÇTA OYNAYABİLDİ

Luis Rhodolfo Beşiktaş’a 2015-2016 sezonunun başında Brezilya’nın Gremio takımından 3.3milyon Euro’luk bonservis bedeli ile transfer olmuştu. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcu Beşiktaş’taki ilk sezonunda yaşadığı sakatlığın ardından bu sezon fazla forma şansı bulamamıştı. Sezon içinde 10 resmi maçta oynayan Brezilyalı stoper 1 de gol atmıştı.

Transferle ilgili olarak tarafların ana konularda anlaştığı, sözleşmenin hazırlanmasının ardından imzaların atılacağı öğrenildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum