Fenerbahçe Andre Castro'yla dirsek temasında

Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Andre Castro, menajerler vasıtasıyla Fenerbahçe’yle temasa geçti.

Fenerbahçe Andre Castro'yla dirsek temasında
05 Haziran 2017 - 10:52 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 10:56

Gelecek sezonda iddialı bir kadro oluşturup Süper Lig’de ve Avrupa’da başarı hedefleyen Fenerbahçe, transferler için düğmeye bastı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın “4 futbolcuyla anlaştık. 17 Haziran’da açıklayacağız” demesiyle birlikte gözler Fenerbahçe’nin gündemindeki isimlere yönelmişti.

Akıllara ilk olarak Mehmet Ekici, Valbuena, Ospina ve Dirar veya Navas ismi gelirken, Goal.com’un haberine göre Fenerbahçe, Kasımpaşa’da sözleşmesi biten Andre Castro’yla anlaşmak üzere. Bugün öğle saatlerinde Aykut Kocaman’ın kulübe gelip, takım ve transferler hakkında bilgi alacağı biliniyor.

KASIMPAŞA’YI ES GEÇTİ

Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Andre Castro, mavi-beyazlı kulübün senelik 1 milyon euroluk teklifini geri çevirdi. Kasımpaşa’da bu sezon 39 maça çıkan istikrarlı oyuncu 7 gol, 5 asistle takımına katkı sağladı.

ANLAŞTI İDDİASI

Kocaman’ın gelişi ile birlikte bu sezon içerisinde en çok sorun yaşanan bölge çözüme kavuşturuluyor. Ekici ve Valbuena ile alternatifli bir kadro oluşturmanın hedefine giren sarı-lacivertliler, Castro ile orta saha rotasyonunu üst seviyeye çıkarmanın peşinde. Kocaman’ın onay vermesi durumunda Castro, çubuklu formayı giyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum